New year, new me?

Hej Frida här igen.
 
Ah, så länge sen jag bloggade. Kom ihåg under perioden 2011-2013 hur mycket tid jag la ner på den här bloggen. Just nu är jag iallafall 16 år, tränar handboll, sjunger och går i skolan. Jag har även börjat gymnasiet, vilket var läskigt till en början men har fått lära känna jättefina människor där. Har även kollat igenom gamla videos från 2012 där det enda vi gjorde var att prata om bloggpauser, hahah. Aja, tänkte inte komma tillbaka, har bara lust att skriva ett inlägg. 
 
Som ni alla redan kanske vet så har det nu gått 3 dagar på det nya året, 2016. Känns helt sjukt att jag kommer fylla 17 (???!!!!!). Den här bloggen känns som att jag skrev på igår. Iallafall, min förväntningar på 2016 kommer vara resa och träna. Jag vill resa till något riktigt coolt ställe som Bali eller Jamaica. Har sätt så många fina bilder därifrån och det skulle vara så coolt att få se. 
 
Har även skaffat mig en ny katt som heter Rolf. Han fyllde nyligen 1 år och Sege har jag fortfarande kvar. Tråkigt nog kommer inte kattjävlarna överens, men ska ta och kontakta någon kattpsykolog inom kort för att få nog på slagsmålen. 
 
Hoppas alla får ett fint 2016
 
Många kramar,
Frida